Supe si Ciorbe

Taiem zarzavaturile marunt, in cubulete, si le calim cu putin ulei in apa si sare. Dupa ce am calit zarzavaturile, le acoperim cu apa si lasam la fiert, la foc mic, pentru 10-15 minute. Separat, intr-o alta oala, punem borsul la fiert. Spalam bine stevia, o curatam de codite si o rupem in bucati. Adaugam...

loading...

Curatati loboda pastrand doar frunzele si o spalati bine in mai multe ape. Tocati ceapa marunt, puneti sare si caliti in ulei in oala in care veti fierbe ciorba. Am folosit o oala de 5 litrii. Puneti in...

Toate legumele se curata si se spala. Morcovul, telina si pastarnacul se taie in sferturi si se fierb 30 de minute intr-o oala cu 3 l de apa si un praf de sare. Se strecoara supa si se pune din nou la...

Spala in mai multe ape oasele de porc, apoi portioneaza-le in bucati mici. Pune oasele de porc la fiert in apa clocotita cu sare pentru aproximativ 5-6 minute. Cand ating punctul de fierbere scurge apa...

Spalati bine spanacul sub jet de apa rece si il puneti intr-o oala cu o ceasca de apa. Folosesc putina apa pentru ca in felul acesta spanacul nu isi pierde din vitamine. Il lasati sa dea in clocot pentru...