Supe si Ciorbe

Spala, curata si taie cubulete mici toate legumele. Intr-o oala, caleste ceapa, ardeiul, morcovul si telina, taiate marunt, in putin ulei. Toarna apa peste legume, in functie de cantitatea de ciorbita pe care doresti sa o pregatesti. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Cand legumele sunt aproape fierte,...

loading...

Curata radacinoasele, spala-le sub jet de apa rece, apoi toca-le cubulete. La fel si ceapa care poate fi si verde. Cine doreste, poate sa dea radacinoasele pe razatoare. De fiecare data cand fac ciorba...

Pentru a scurta timpul de fierbere, puneti fasolea la inmuiat de seara. Dimineata scurgeti apa, o clatiti si o puneti la fiert cu apa rece cat sa acopere bobii. Dupa 5-10 minute de fierbere, scurgeti apa,...

Cu o seara inainte de a prepara ciorba, spalati bine fasolea uscata sub jet de apa rece. Lasati fasolea pana a doua zi, la inmuiat, in apa rece pentru a fierbe mai repede. Acest pas il sariti daca aveti...

Curata carnea de miel de pielite si grasimea in exces, mai ales daca gustul specific de oaie nu iti e pe plac. Pune carnea spalata bine, in mai multe ape, intr-o oala. Adauga apa rece cat sa o acopere...