Supe si Ciorbe

Pentru aceasta ciorbita de ciolan afumat si dreasa cu smantana am folosit cional de porc. La fel de bine, ciorba poate fi pregatita si cu ciolan de miel. Pentru inceput, spala ciolanul, apoi pune-l la fiert intr-o oala cu aproximativ patru litri de apa. Daca este nevoie, ciolanul se poate parli inainte la...

loading...

Pentru inceput, pregateste ingredientele: varza, ceapa, zarzavaturile si rosiile din conserva. Cine doreste poate sa puna si ardei, dar trebuie sa stie ca acestia ii dau gust de tocanita. Pentru ca ciorba...

Pentru inceput, spala bine ardeii sub jet de apa rece, apoi lasa-i sa se scurga. Ia pe rand fiecare ardei si scoate-i coarele si semintele, decupand usor cate un capacel in jurul coditei. Eu nu am pastrat...

Pentru inceput, pregatim carnea tocata pentru perisoare. O framantam bine dupa ce am pus in ea oul, piper si sare dupa gust. Modelam apoi cu palmele perisoare de marimea nucilor si le asezam pe un blat....

Spalati si tocati celelalte legume in afara de dovlecei si le puneti la fiert in apa cu sare, cat sa le acopere. Curatati dovleceii de coaja si ii taiati in cubulete. Daca sunt cruzi, nu ii curatati, fiindca...