Prajituri si torturi

Intr-un bol, amesteca faina cu praful de copt. Adauga zaharul, untul moale, galbenusurile si zeama de lamaie. Framanta aluatul nisipos si imparte-l in doua parti egale. Distribuie jumatate din aluat intr-o tava unsa cu unt cu dimensiunea de 25 x 35 cm. Apasa aluatul cu dosul unei linguri. Restul de aluat...

loading...

Pune untul intr-un bol si topoeste-l la bain-marie sau in cuptorul cu microunde. Adauga ciocolata alba rupta si amesteca pana cand se topeste si aceasta. Lasa deoparte compozitia cat sa se raceasca putin. Separat,...

Separa albusurile de galbenusuri. Intr-un bol, mixeaza spuma albusurile impreuna cu zaharul. Treptat adauga galbenusurile, unul cate unul. Pune uleiul si incorporeaza faina amestecata in prealabil cu cacaua. Toarna...

Topeste untul la bain-marie. Amesteca untul impreuna cu nuca si biscuitii macinati. Tapeteaza cu hartie de copt o tava rotunda cu marginile detasabile si diametrul de cca 23 cm. Distribuie uniform compozitia...

In 500 ml lapte adauga zece linguri de zahar, ciocolata rupta bucati si cafeaua. Pune la fiert si amesteca ocazional ca sa se topeasca ciocolata. Separat, intr-un alt vas, amesteca amidonul impreuna cu...