Mancaruri diverse | Bucatarul Priceput

Mancaruri diverse

Mixeaza ouale impreuna cu sarea pana cand vei obtine o compozitie spumoasa. Adauga treptat uleiul, apoi iaurtul. Incorporeaza faina cernuta, malaiul si praful de copt. In final, pune spanacul spalat si taiat fasii in prealabil si branza dulce. Amesteca totul bine pana cand compozitia devine omogena. Toarna...

Amesteca impreuna carnea tocata cu pesmetul si ouale si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Aseaza o folie de aluminiu intr-un tava cu dimensiunile de circa 23 x 33 cm. Pe folie pune amestecul de...

Intr-un bol, pune berea, apoi adauga drojdia uscata si amesteca pana cand aceasta se dizolva. Lasa cinci minute deoparte, apoi adauga faina integrala amestecata separat cu un praf de sare. Pune uleiul...

Pentru a prepara aceasta reteta de oua umplute, se aleg fructe fructe de avocado bine coapte. Ouale se fierb astfel incat galbenusurile sa iasa tari. Curata ouale de coaja, taie-le pe lungime si scoate...

Se combina sarea, zaharul, usturoiul si piperul intr-un castron mic. Cu acest amestec de condiment se freaca peste tot puiul, acordand o atentie si zonelor de sub coapse si aripi. Lasati puiul condimentat...

Spala si da pe razatoare capatana de conopida. Intr-un bol mai mare, pune capatana de conopida rasa, ouale, oregano, doi catei de usturoi curatati si tocati marunt, sare si piper dupa gust, 100 g de mozzarella...

Pentru inceput spala, curata si toaca marunt ceapa verde, atat partea alba cat si frunzele. Curata si toaca marunt cei doi catei de usturoi. Intr-un bol, pune ceapa verde tocata, usturoiul tocat si tonul. Condimenteaza...

Pentru inceput se prepara aluatul astfel. Amesteca drojdia cu zaharul pana cand se lichefiaza. Adauga 1/4 cana (60 ml) de apa calduta si amesteca pana cand se dizolva. Separat, intr-un alt bol, combina...

Pune faina intr-un bol, oul, zaharul si sarea apoi drojdia pe care ai dizolvat-o in apa calduta si amesteca impreuna totul foarte bine cu ajutorul unui mixer. Odata ce ai obtinut un aluat neted, acopera...

Amesteca drojdia cu cele 5 g de zahar pana se lichefiaza, apoi adauga cei 120 de ml de apa calduta si amesteca bine. Separat, intr-un bol mai mare, pune faina, sarea, bicarbonatul de sodiu si semintele...