Mancaruri diverse

Pentru inceput, spala vinetele sub jet de apa rece. Sterge vinetele spalate cu un prosop de bucatarie si optional curata-le de coaja. Taie vinetele in felii subtiri, de la coada spre varf. De asemenea, poti taia vinetele si in rondele. Lasa-le intr-un vas sa se scurga de suc. Prajeste timp de 1-2 minute feliile...

loading...

Spala dovleceii sub jet de apa rece. In cazul in care dovleceii nu sunt foarte cruzi, curata-i de coaja, apoi taie-i in felii subtiri. Pune dovleceii feliati intr-un bol ca sa se scurga de excesul de apa. Pune...

Caleste ceapa tocata marunt in ulei, la foc mediu, pana cand se inmoaie bine. Adauga ardeiul capia taiat in fasiute sau marunt. Pune carnea tocata in cubulete cu latura de aproximativ 2-3 cm. Amesteca...

Pentru inceput curata ciupercile si apoi spala-le in mai multe ape. Pe cele mai mari taie-le felii, iar pe cele micute le poti lasa intregi. Toaca ceapa marunt si pune cateva minute la calit in putin ulei. Adauga...

Subtiaza pieptul de pui, exact ca pentru snitele. Condimenteaza cu piper, oregano, sare si rozmarin bucatile de piept de pui. Aseaza-le intr-un vas termorezistent. Morcovul se da pe razatoare, iar ceapa...