Deserturi si dulciuri de casa

Amesteca drojdia impreuna cu zaharul si cu putin lapte caldut. Lasa deoparte pentru zece minute ca sa se activeze drojdia. Dupa acest timp, pune restul de lapte si cca 750 g faina. Amesteca bine si aluatul astfel format, cat este inca lichid, mixeaza-l bine cu mixerul sau cu un tel pana cand face „basici”. Adauga...

loading...

Preincalzeste cuptorul la 180º C. Amesteca zaharul pudra impreuna cu faina de migdale si cacaua. Cerne compozitia intr-un castron pentru a nu ramane bucati mari. Cu ajutorul unui mixer, bate albusurile...

Preincalzeste cuptorul la 180° C. Unge cu unt sau ulei o forma de chec cu dimensiunile de aproximativ 12×32 cm si tapeteaz-o cu hartie de copt. Separa galbenusurile de albusuri, avand grija ca nicio...

Pentru inceput separa albusurile de galbenusuri. Intr-un bol, mixeaza spuma albusurile si adauga treptat zaharul, continuand sa mixezi pana cand zaharul este topit complet. Incorporeaza galbenusurile in...

Cum se prepara crema: Pune la bain-marie zaharul, zaharul vanilat, ouale, untul, alunele si fierbe totul pe baza de aburi timp de 8- 10 minute. Amesteca continuu sau pana vei obtine o compozitie ingrosata. Lasa...