# 0

Reteta de pulpe de pui cu ciuperci si sos de smantana. Pulpele de pui se pregatesc usor, iar in combinatie cu ciuperci si sos delicios de smantana ies nemaipomenit de bune, se transforma intr-un adevarat deliciu.

Pulpe de pui cu ciuperci
___
Ingrediente
  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 1 ceapa
  • 500 g ciuperci champignon
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 200 ml vin alb sec
  • 300 g smantana lichida pentru gatit
  • 1 lingura ulei
  • 30 g unt
  • patrunjel verde sau marar pentru decor
loading...

Mod de preparare pulpe de pui cu ciuperci:

Curata bine pulpele de eventualele pene care au ramas.

Spala bine pulpele, scurge-le de apa si pune-le la oparit.

Incalzeste bine uleiul intr-o tigaie si pune pulpele la prajit dupa ce ai condimentat cu sare si piper.

Cand s-au rumenit frumos pe toate partile, scoate-le pe o farfurie.

In uleiul ramas de la pui, pune untul si caleste ceapa tocata fin.

Cand ceapa a devenit translucida, adauga ciupercile taiate lame subtiri.

Pune capacul si lasa ciupercile sa se inmoaie in sucul lor.

Cand lichidul a scazut, adauga vinul caldut si lasa sa fiarba pana zeama scade de jumatate.

Adauga smantana lichida pentru gatit, sare, piper si rozmarin.

Pune pulpele inapoi si lasa sa mai fiarba cinci minute, pana cand sosul se leaga.

Acorda nota pentru reteta Pulpe de pui cu ciuperci

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 4,00 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response