Facebook Tweet Pinit Google+
# 0

Te afli in cautarea unui desert delicios si care este usor de preparat? Aceasta reteta de negresa cu cirese si branza de vaci este perfecta pentru a-ti satisface pofta de dulce. Dupa preferinte se pot folosi si alte fructe, cum ar fi visine sau afine.

Ingrediente
  • 100 g ciocolata neagra
  • 120 g unt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 150 g faina de grau
  • 1 pliculet praf de copt
  • 300 g branza dulce de vaci
  • 1 plic zahar vanilat
  • 300 g cirese sau visine congelate
  • sare dupa gust
Negresa cu cirese si branza de vaci
___

Mod de preparare negresa cu cirese si branza de vaci:

Pune intr-un vas ciocolata rupta in bucati impreuna cu untul si topeste la bain-marie.

Separat, intr-un alt castron, mixeaza doua oua cu 50 grame de zahar, un praf de sare si zaharul vanilat.

Pentru a pregati crema de branza, intr-un alt bol, mixeaza 100 grame de zahar impreuna cu branza dulce de vaci si cele doua oua ramase.

Pentru a obtine un amestec cremos si pufos puteti utiliza un blender sau mixer.

In cele doua oua batute cu 50 g de zahar adauga untul si ciocolata topita si racita putin. Mixeaza pana cand vei obtine o compozitie omogena si incorporeaza faina amestecata separat cu praful de copt.

Intr-o tava cu marginile inalte de aproximativ 12 cm, unsa cu unt sau ulei, toarna 1/3 din aluat si niveleaza deasupra.

Toarna jumatate din compozitia cu branza, iar peste aceasta aranjeaza jumatate din ciresele sau visinele decongelate.

Mai departe pune 1/3 din aluat, cealalta jumatate de compozitie cu branza, restul de cirese sau visine si cealalta treime de aluat ramas.

Nivealaza deasupra si pune la cuptorul preincalzit la 180° C pentru 40-50 minute.

Inainte de a portiona prajitura, lasa sa se raceasca in tava.

Acorda nota pentru reteta Negresa cu cirese si branza de vaci

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 4,50 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response