# 0

Reteta simpla si rapida de briose cu coacaze negre sau rosii. Reteta de briose cu coacaze este una usoara, usor de facut si oarecum clasica. Dupa aceasta reteta ies niste briose pufoase si foarte aromate care cu siguranta iti vor satisface pofta de dulce.

Briose cu coacaze negre, pufoase si aromate
___
Ingrediente
  • 1 1/2 cana de faina
  • 1/2 cana nuca de cocos
  • 2/3 cana zahar
  • 2 oua
  • 125 ml ulei
  • 190 ml lapte
  • 1 1/2 lingurite praf de copt
  • 1 cana coacaze negre proaspete sau congelate
  • zahar pudra (optional)
  • *Nota: pentru masurarea ingredientelor am folosit o cana de 250 ml
loading...

Mod de preparare briose cu coacaze negre - pufoase, delicioase si rapide:

Intr-un bol, mixeaza spuma ouale cu zaharul.

Separat, intr-un alt vas, amesteca ingredientele uscate: faina, nuca de cocos si praful de copt.

Incorporeaza ingredientele uscate la compozitia cu oua.

Treptat adauga laptele si uleiul, continuand sa mixezi pana cand vei obtine un aluat omogen.

La final, adauga coazazele negre. Poti folosi coacaze proaspete sau congelate.

Intr-o forma de briose, aseaza hartiile speciale (chesa).

Umple fiecare forma de briosa cu aproximativ 3/4 de compozitie.

Briosele cu coacaze se coc la cuptorul preincalzit la 180° C timp de 35 minute.

Acorda nota pentru reteta Briose cu coacaze negre, pufoase si aromate

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 voturi, media: 3,67 out of 5)
Se încarcă...
Ads
loading...

Leave A Response